Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68
of : 0297 27 19 66

Rijschool Spencer

Na ongeveer 17 jaar in de auto branche gezeten te hebben en gedurende die tijd eigenlijk altijd al mijn eigen baas wilde zijn, heb ik eind 2007 besloten om voor mezelf te beginnen.
Maar wat moet je dan, mijn hele leven bestaat uit auto`s en alles wat daarmee te maken heeft en zelf een autobedrijf starten in een markt die voor de grote jongens al niet makkelijk is, is dan ook niet echt een optie.

Het was dan ook al snel duidelijk dat het iets met het berijden van die dingen te maken moest hebben en wat een geluk, laat autorijden nou een van mijn favoriete hobby`s zijn ! En vertel nou zelf wat is er leuker dan een van je favoriete hobby`s aan diverse maar vooral jonge mensen te leren ? Na het vlot afronden van de opleiding was het in november 2007 een feit.

Waar ik voor sta is een kwalitatief goede rijopleiding en ga daarbij uit van de individuele aanpak. Wat dat inhoud is het volgende : waar je voor betaald krijg je dus een uur is een uur. Je wordt voor de deur opgehaald en je rijdt jezelf weer naar huis. er worden geen andere leerlingen tijdens de lessen opgehaald. Wat dat betreft sluiten mijn principes perfect aan bij die van Easy2Drive Verkeersopleidingen

© 2017 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |