Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68
of : 0297 27 19 66

Opleidingen Easy2Drive Verkeersopleidingen

Rijden leer je zo bij Easy2Drive Verkeersopleidingen. Wij kunnen verschillende opleidingen aanbieden in diverse vormen. Het belangrijkste uitgangspunt is dat het besturen van een motorvoertuig op zich niet moeilijk is maar dat de dingen er omheen het juist complex maken. Wij bieden auto, motor, BE en bromfietsopleidingen aan. Daarnaast verzorgen wij ook diverse rijvaardigheidstrainingen en bieden we een complete taxi-opleiding aan.

Rijopleiding auto (rijbewijs B)

Wij hebben voor iedereen een passende rijopleiding in huis! Van 1 uur autorijles per week tot een spoedopleiding. Van lespakketten tot losse lessen. Met de spoedopleiding haal je in 2 tot 8 weken je rijbewijs. Behalve praktijkles bieden we je ook de mogelijkheid tot het volgen van theorielessen. Tevens bieden we een intensieve training aan op de rijsimulator in ons rijvaardigheidscentrum. Nieuwsgierig geworden? Kom proeven bij ons en maak een afspraak voor de gratis en vrijblijvende proefles!

Rijopleiding motor (rijbewijs A)

Wil je één of twee uur per week lessen? Of in korte tijd je rijbewijs halen? Gebruik de gratis en vrijblijvende proefles om kennis te maken met ons en onze instructeurs. Naar aanleiding van de uitkomst van de proefles plannen we samen je motorrijlessen voor een normale motoropleiding, losse rijlessen of de compactopleiding.

Rijopleiding brommer (rijbewijs AM)

Voor de bromfietsopleiding bieden wij twee vormen aan; een duo-opleiding en een privéopleiding. Wij geven sowieso niet aan meer dan twee leerlingen tegelijk les. Voor beide opleidingen geld dat het een dagopleiding is. Je begint 's morgens en in de middag doe je praktijkexamen. Oftewel; 's morgens begonnen en 's middags geslaagd!

Rijopleiding aanhangwagen (rijbewijs BE)

Voor het rijden met een aanhangwagen achter de auto heb je soms voldoende aan het autorijbewijs (B). Het kan ook zijn dat je een aanhangwagen rijbewijs (BE of B+) nodig hebt. Dit wordt bepaald door het gewicht van de auto en het gewicht van de aanhangwagen. In principe is de BE-opleiding ook een dagopleiding. 's Morgens begonnen en 's middags geslaagd. Voor de iets minder getalenteerden kunnen we de rijlessen ook spreiden. Sinds kort bieden we ook Duo opleidingen voor BE aan.

Theorieopleiding

Wij bieden standaard de mogelijkheid om een online theoriecursus voor de auto, bromfiets en motor bij ons te volgen. Een complete cursus van 30 uur waarin eerst alle lesstof behandeld wordt. Ieder hoofdstuk van de theorie wordt afgesloten met een aantal tentamens. Wanneer je alle lesstof geleerd hebt, zijn er nog een aantal examens om te oefenen. Om precies te zijn voor de auto 55 examens, de bromfiets 30 examens en voor de motor ook 30 examens. Precies zoals het op het 'echte' examen bij het CBR gaat! De online theoriecursus is dé manier om je in de basis voor te bereiden op het examen. Met ons leerlingvolgsysteem kunnen we je vorderingen bijhouden en waar nodig adviseren. Zodra je de theorie voor minimaal 80% beheerst volg je bij ons de klassikale cursus een dag of een paar dagen voorafgaand aan je examen. Op deze manier slaagt gemiddeld 95% van onze leerlingen in 1 keer voor het theorie-examen.

Taxi-opleiding

Easy2Drive Verkeersopleidingen biedt meerdere opleidingen aan voor de taxibranche. U kunt bij ons terecht voor:

  • Chauffeurskaart Volledig of Beperkt, zowel theorie en praktijk
  • Doelgroepenvervoer

Rijvaardigheidstrainingen

Voor op de openbare weg maar ook daarbuiten, bieden wij diverse rijvaardigheidstrainingen aan in samenwerking met diverse partners als Indy Dontje (Formule 3 coureur) Coronel Kartracing, Kartcircuit Lelystad, Montfoort Motorsports en TSM Rijtrainingen. De rijtrainingen zijn bedoeld voor personen met bepaalde vormen van angsten of andere beperkingen maar ook voor diegene die meer plezier wilt beleven aan autorijden door een circuittraining te volgen, een LandRover experience wilt beleven, safari's in binnen- en buitenland willen ervaren en nog veel meer.

Daarnaast organiseren we regelmatig onze Easy2Drive Xperience Day. Kart- en raceclinics gecombineerd met grip- en sliptrainingen. Op Facebook kunt u ons volgen en op de hoogte blijven van aanstaande evenementen.

 

© 2017 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |