Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68
of : 0297 27 19 66

Instructeurs Mijdrecht

Easy2Drive Verkeersopleidingen wordt in De Ronde Venen, waar het allemaal is begonnen, vertegenwoordigd door meerdere instructeurs voor alle rijopleidingen.

Drivepoint

In 't Gooi wordt Easy2Drive momenteel ook vertegenwoordigd door Drivepoint. Drivepoint is als franchisenemer aangesloten bij Easy2Drive en wordt gedreven door Brahim. Brahim kenmerkt zich door zijn rustige manier van lesgeven en heeft al meer dan 17 jaar ervaring als rijinstructeur in Amsterdam en directe omgeving. Brahim geeft autorijles in een prachtige, nieuwe Mercedes en zijn werkgebied is naast Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en de Ronde Venen nu ook 't Gooi.

 

 

Martijn van Gerwen

 

Martijn is de oprichter en eigenaar van Easy2Drive Verkeersopleidingen. Hij heeft een lieve, meewerkende vrouw, een fantastisch zoontje en twee bordercollies.

Martijn heeft jarenlang directie gevoerd over Schipholtaxi en de Taxicentrale Schiphol. In 2005 heeft hij zijn werkzaamheden hiervoor beeindigd en is toen een nieuwe uitdaging aangegaan door een verkeersschool op te zetten. Martijn kenmerkt zich door zijn rustige, persoonlijke manier van lesgeven en heeft zich kunnen specialiseren op het gebied van leerlingen met ASS en A(D)HD.

© 2017 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |